Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Ανδρών – Γυναικών την Κυριακή 03/3/2024 στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης Ανδρών – Γυναικών την Κυριακή 03/3/2024 στο κλειστό γυμναστήριο Αργυρούπολης Αττικής. Το Αρκάδι εκπροσωπήθηκε από τέσσερις (04) συνολικά αθλητές σε γυναίκες και άνδρες.
Οι αθλητές μας παλεύοντας σε γεμάτες από αθλητές κατηγορίες και σε πολύ υψηλό επίπεδο, απέδειξαν για μία ακόμη φορά την πολύ καλή φυσική κατάσταση που έχουν η οποία σε συνδυασμό με την άψογη τεχνική τους κατάρτιση, έφεραν εξαιρετικά αποτελέσματα και ανέδειξαν για μία ακόμη φορά την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο τμήμα πάλης τόσο από τους προπονητές τους ΜΠΟΝΑΤΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ και ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ, όσο και από τους ίδιους τους αθλητές του τμήματος, κατακτώντας:
ένα αργυρό, ένα χάλκινο μετάλλιο, μία πέμπτη και μία όγδοη θέση.

Συγκεκριμένα:

  • Η ΜΑΚΡΙΔΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ πήρε τη δεύτερη θέση στα 68 κιλά πάλης γυναικών
  • Ο ΣΤΡΙΛΙΓΚΑΣ ΣΤΕΛΙΟΣ πήρε την τρίτη θέση στα 79 κιλά
  • Ο ΜΑΚΡΥΛΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ πήρε την πέμπτη θέση στα 74 κιλά
  • Ο ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ πήρε την όγδοη θέση στα 86 κιλά.

 

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας μιας πολύ δύσκολης και μακράς σε διάρκεια και χρονιάς, για την οποία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα συνεχίσει το ίδιο εντυπωσιακά όπως άρχισε. Ο επόμενος και πολύ απαιτητικός αγώνας θα διεξαχθεί στη Λάρισα την Κυριακή 10/3/2024 για τις ηλικίες κάτω των δεκαπέντε ετών και ο σύλλογος μας θα συμμετάσχει με τέσσερα κορίτσια.