Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης 2024 στη Λάρισα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελευθέρας Πάλης για αγόρια και κορίτσια, στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 15 ετών, στο κλειστό γυμναστήριο ( Αλκαζάρ) στη Λάρισα.

Το Αρκάδι εκπροσωπήθηκε από τέσσερις (4) συνολικά αθλητές και αθλήτριες. 

Οι αθλητές του Αρκαδίου, πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις εκπροσωπώντας επάξια το σύλλογο μας.  Και μαζί με τα μετάλλια (2) στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών γυναικών την προηγούμενη εβδομάδα κατέκτησαν δύο (2) ακόμα  ανεβάζοντας τη φετινή συγκομιδή μεταλλίων σε δύο μόλις αγώνες σε τέσσερα. 

 Οι αθλητές μας πιάνοντας πολύ υψηλά αγωνιστικά επίπεδα απόδοσης, απέδειξαν για μία ακόμη φορά την  πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα πάλης του Ο.Κ.Α Αρκάδι, αφήνοντας απόλυτα ευχαριστημένους τους προπονητές τους  ΜΠΟΝΑΤΑΚΗ Νίκο και ΠΑΠΑΔΟΜΙΧΕΛΑΚΗ Γιάννη .

Τα μετάλλια κατέκτησαν οι: 

 

1) ΚΟΚΟΛΑΚΗ Αργυρώ στα 50 κιλά 

 

2) ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος στα 48 κιλά

 

Επιπλέον η ΚΟΚΟΛΑΚΗ Αργυρώ θα συμμετάσχει ως μέλος της Εθνικής ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κάτω των 15 που θα γίνει στο Λουτράκι

 

Επίσης αγωνίστηκαν και οι ΓΑΒΑΛΑΣ Αντώνιος στα 48 κιλά και ΚΟΚΟΛΑΚΗΣ Ιωσήφ στα 62 κιλά αφήνοντας υποσχέσεις για το άμεσο μέλλον, αφού όπως προαναφέραμε οι αγώνες είναι συνεχείς.

 

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΒΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ