Ακόμα μία σπουδαία διάκριση περίμενε τον αθλητή του ΟΚΑ Αρκάδι, Εμμανουήλ Παρασκευόπουλο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Παμπαίδων για το Ευρωβόλεϊ που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο.

Η παραγωγή ταλέντων αποτελεί μία καθημερινότητα τα τελευταία χρόνια για το τμήμα βόλεϊ του Αρκαδίου, προωθώντας συνεχώς παιδιά στις μικρές εθνικές ομάδες. Ο Εμμανουήλ Παρασκευόπουλος είναι ένας από αυτούς και συμπεριλαμβάνεται στους καλύτερους Έλληνες παίκτες της γενιάς του. Μάλιστα, αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Μουζάκι, όπου πραγματοποιεί προετοιμασία το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και εν συνεχεία θα αναχωρήσει με την Εθνική για το Μαυροβούνιο ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης.

Με αφορμή αυτή τη διάκριση, ο τεχνικός σύμβουλος του Αρκαδίου, Βαγγέλης Σταυρουλάκης, συνεχάρη τον αθλητή, αλλά και όλους όσοι βρίσκονται δίπλα σε αυτήν την προσπάθεια, αναφέροντας σε ανάρτηση του: «Συγχαρητήρια Εμμανουήλ Παρασκευόπουλε για την επιλογή σου στην Εθνική Παμπαίδων για το Ευρωβόλλεϊ του Μαυροβουνίου. Ως Τεχνικός σύμβουλος του τμήματος βόλεϊ του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ αρχικά αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους γονείς του Εμμανουήλ, Ευθύμιο Παρασκευόπουλο, αλλά και τους υπόλοιπους γονείς για την αμέριστη βοήθεια με την παρουσία τους τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες, χωρίς τους οποίους δεν θα υπήρχε και ομάδα. Δευτερευόντως τον προπονητή των αγοριών μας Παύλο Χαραλαμπίδη που με την μεθοδικότητά του, την παιδαγωγική του κατάρτιση αλλά κυρίως με την αγάπη του για τα παιδιά και το άθλημα όλα αυτά τα χρόνια και πολλές φορές κάτω από αντίξοες συνθήκες δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την εξέλιξη των αθλητών μας. Έπειτα όλους τους παίκτες του αντρικού τμήματος για την έμπρακτη ομαδικότητα που μας διακρίνει σε όλα τα επίπεδα. Τέλος σημαντικότερος παράγοντας όλων μας η διοίκηση με μπροστάρη και άξιο συμπαραστάτη των τελευταίων 17 χρόνων τον Φώτη Τσιμπούκα, ο οποίος έχει αφιερώσει ατελείωτες ώρες από την προσωπική του ζωή για την οργάνωση της ομάδας μας χωρίς ΠΟΤΕ να μας χαλάσει χατίρι και φυσικά υποστηρικτή τον πρόεδρο, Νίκο Προβιά, που με την παρουσία του μας δίνει το κίνητρο να δουλέψουμε για πιο υψηλούς στόχους».
Πηγή : https://sportsmagazine.gr/volley/espek-juniors/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%8A-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BD%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CE%BF-%CE%B5%CE%BC%CE%BC%CE%B1/