Για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν πανηγύρισε τίτλο το τμήμα βόλεϊ του ΟΚΑ Αρκάδι, καθώς μετά τους Εφήβους και οι Παίδες κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές Κρήτης.

Η νέα «φουρνιά» του Αρκαδίου υπόσχεται μεγάλα πράγματα, κάνοντας «περίπατο» όλη τη χρονιά στην κατηγορία των Παίδων, αφού έφτασαν ως το τέλος της διαδρομής με 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι παίκτες των Χαραλαμπίδη, Αντωνάκη και Σταυρουλάκη έκαμψαν ακόμα δύο φορές την αντίσταση της ΓΕΗ, πανηγυρίζοντας δύο νίκες στους τελικούς του πρωταθλήματος. Το Σάββατο επιβλήθηκαν με 3-1 σετ, ενώ με το 3-0 σετ επικράτησαν στον επαναλητικό στο κλειστό του Λίντο.

Με αυτόν τον εμφατικό τρόπο έφεραν την κούπα ξανά στο Αρκάδι, το οποίο έχει «χτίσει» μία παράδοση τα τελευταία χρόνια στις κατηγορίες Παίδων και Εφήβων. Φυσικά, μετά το τέλος του δεύτερου αγώνα άπαντες πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου, η οποία τους δίνει το δικαίωμα να αγωνιστούν και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΤΟ Φ.Α. ΤΟΥ 2ου ΤΕΛΙΚΟΥ

ΓΕΗ – ΟΚΑ Αρκάδι 0-3

Τα σετ: 18-25, 16-25, 19-25.

ΟΚΑ Αρκάδι (Χαραλαμπίδης – Αντωνάκης): Παρασκευόπουλος, Δραμιτινός, Λισίτσκας, Σωπασουδάκης, Νικολακάκης, Παχάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκας, Παπανίκος, Μπιστόλας, Γιορταμάκης, Ζότο.

Πηγή : https://www.goodnet.gr/news-item/protathlites-kritis-oi-paides-tou-arkadiou.html