Σειρά αυτή την φορά είχε ο Τσάβαλος Χρυσοβαλάντης. Συμμετείχε στον ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας, ο οποίος διεξήχθη στα Τρίκαλα στις 12 Μαρτίου 2023. Με χρόνο 1΄14΄΄35, κατετάγη 4ος στην δική του κατηγορία και 21ος στην γενική. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος κοντά στα 2000 άτομα, από όλη την χώρα. Αυτό και μόνο δίνει το μέγεθος της επιτυχίας της προσπάθειας του Βαλάντη, παρ’ όλο που αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Το Ρέθυμνο αυτήν την στιγμή διαθέτει αρκετούς καλούς δρομείς μεγάλων αποστάσεων, αφού το δρομικό κίνημα που έχει αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, έχει στρέψει και πολλούς Ρεθεμνιώτες σ’ αυτήν την δράση, με πολλές διακρίσεις και επιδόσεις.

Μέσα σ’ αυτούς είναι, λόγω επιδόσεων αυτήν την στιγμή, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΤΣΑΒΑΛΟΣ. Και οι δύο έχουν τρέξει ημιμαραθώνιο και μαραθώνιο σε μεγάλους χρόνους και κατέχουν τις καλύτερες επιδόσεις μεταξύ των αθλητών του Ρεθύμνου.

Ημιμαραθώνιος : Βαλάντης Τσάβαλος 1΄14΄΄35 και Ιωάννης Δαμανάκης 1΄14΄΄20.

Μαραθώνιος κλασική διαδρομή Αθήνα : Βαλάντης Τσάβαλος 2΄41΄΄40 (2022) και Μαραθώνιος Ναυπλίου (2023) Ιωάννης Δαμανάκης 2΄34΄΄53.

Ανήκουν στην οικογένεια του κλασικού αθλητισμού του ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ, το οποίο εκπροσωπούν.

Συγχαρητήρια και στους δύο και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επίπονη προσπάθεια τους, με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.