Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Ρεθύμνης-ΟΚΑ “Αρκάδι” για κοινή χρήση του νέου Γυμναστηρίου Ενόργανης Γυμναστικής, στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου

Τη δυνατότητα  άθλησής  τους  στο νέο, σύγχρονο Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής  που ανεγέρθηκε  στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ρεθύμνου, εξασφάλισε  στους /στις συμπολίτες/-ισσες  ο Δήμος Ρεθύμνης μέσω της  υπογραφής του σχετικού μνημονίου συνεργασίας του  με τον Όμιλο Κλασσικού Αθλητισμού « ΑΡΚΑΔΙ».

Το μνημόνιο συνεργασίας υπεγράφη σήμερα (21/6/’23) μεταξύ του Δημάρχου Ρεθύμνης κ. Γιώργη Μαρινάκη και του νόμιμου εκπροσώπου του Ο.Κ.Α «ΑΡΚΑΔΙ» κ. Νίκου Προβιά. Είναι επταετούς ισχύος και κατά τη διάρκειά του το εν λόγω Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής θα διατίθεται στους πολίτες για την άθλησή τους κάθε Δευτέρα , Τετάρτη και Παρασκευή από τις 10 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.
Κατά τις υπόλοιπες ώρες, η χρήση του θα αφορά την εξυπηρέτηση των αθλητών και των μελών του Ομίλου Κλασσικού Αθλητισμού « ΑΡΚΑΔΙ ».
Επιπλέον, μεταξύ των όρων του περιλαμβάνεται η δυνατότητα χρήσης του χώρου του Γυμναστηρίου από τον Δήμο Ρεθύμνης για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων εκδηλώσεων ή άλλων λειτουργικών αναγκών του Δήμου.
Υπενθυμίζεται ότι με την με αριθμό 251/16-9-2022 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δ.Ρ, έγινε αποδεκτή η παραχώρηση σε κοινή χρήση του Γυμναστηρίου Ενόργανης Γυμναστικής του Ν.Π.Ι.Δ.- Σωματείου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με την επωνυμία Όμιλος Κλασσικού Αθλητισμού « ΑΡΚΑΔΙ », στην Πανεπιστημιούπολη Γάλλου Ρεθύμνου, για τις ανάγκες του Πανεπιστημίου Κρήτης και της πόλης του Ρεθύμνου.
Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης, εκφράζοντας τη βαθιά του ικανοποίηση για την ολοκλήρωση της σύγχρονης αυτής αθλητικής δομής, συνεχάρη τον κ. Προβιά για την προσωπική, καταλυτική συμβολή του στην ευόδωση του στόχου τον οποίο συμμερίστηκαν και υποστήριξαν τα Μέλη του ΟΚΑ «Αρκάδι» και του παρείχε τη διαβεβαίωση ότι Δήμος Ρεθύμνης θα εκπληρώσει στο ακέραιο όλες τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει για το νέο Γυμναστήριο Ενόργανης Γυμναστικής.