Κλήση της αθλήτριας μας ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΛΟΥΚΙΑ στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων Μπάσκετ.

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε στο σύλλογο μας και στο τμήμα Μπάσκετ την κλήση της αθλήτριας μας ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΛΟΥΚΙΑ στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας Παγκορασίδων.
Μια κλήση που ήλθε μετά από μεγάλη προσπάθεια της εν λόγω αθλήτριας αλλά και όλων των αθλητριών μας που αγωνίστηκαν και κατέλαβαν την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων Κρήτης.
Στην τελική επιλογή της αποστολής στην Ιταλία για διεθνείς αγώνες με άλλες χώρες ήταν η αθλήτρια μας Παπαδάκου Λουκία με ενεργή συμμετοχή. Είναι μια επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν τα κορίτσια στα τμήματα του συλλόγου μας από τις ακαδημίες μέχρι το γυναικείο τμήμα.
Διαχρονικά οι επιτυχίες και τα μετάλλια στις τελικές φάσεις των πανελληνίων πρωταθλημάτων είναι αξιοζήλευτες.
Αναδεικνύεται έτσι η πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν πρώτοι απ όλους οι προπονητές και οι αθλήτριες του τμήματος, ξεκινώντας από την διδασκαλία του αθλήματος και την αθλητική παιδεία από πολύ μικρές ηλικίες.
Συγχαρητήρια στους γονείς της αθλήτριας μας, στον προπονητή Κώστα Πλευράκη και στους προπονητές όλων των τμημάτων. Επίσης στις συμπαίκτριες της αθλήτριας μας και ευχόμαστε υγεία, δύναμη και πάντα επιτυχίες.

Από το ΔΣ
ΟΚΑ ΑΡΚΑΔΙ ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΠΡΟΒΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο ΕΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΜΑΚΡΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ