Νέα αναβολή για τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων του Δ’ ομίλου.

Έπειτα από την πρώτη αναβολή πριν από μία εβδομάδα, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε και την 2η σερί αναβολή των αγώνων του Δ’ Ομίλου, μία μέρα πριν το ταξίδι των Ρεθυμνιωτών, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στις ομάδες που συμμετέχουν. Αυτό σημαίνει πως η αγωνιστική δράση στα προημιτελικά της διοργάνωσης παρατείνεται για ακόμα μία εβδομάδα, αναμένοντας τον εκ νέου ορισμό των αναμετρήσεων. «Σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β2 της Ειδικής Προκήρυξης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αγοριών Κ 21 – Κοριτσιών Κ 20 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022, οι αγώνες του Δ’ Ομίλου της Προημιτελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για υγειονομικούς λόγους.  Επίσης αναβάλλονται οι αγώνες της Ημιτελικής Φάσης των Ομίλων Γ’ και Δ’ που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν στις 20/3/2022»

Ορίστηκαν οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων για το Αρκάδι

Έπειτα από μία εβδομάδα καθυστέρησης, η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα των αγώνων του Δ’ Ομίλου του Πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων.

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ Κ21

 

Η πρεμιέρα των «ερυθρόλευκων» είχε οριστεί για την περασμένη εβδομάδα, αλλά ο κορωνοϊός είχε διαφορετική άποψη, με την Ομοσπονδία να αποφασίζει εντέλει την αναβολή της δράσης. Έτσι λοιπόν, σήμερα ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα της προημιτελικής φάσης, με το Αρκάδι αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, τον Φλοίσβο και τον Ιωνικό.

Στη Νίκαια και το κλειστό Σελεπίτσαρι θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες του 4ου Ομίλου, με την πρεμιέρα να πραγματοποιείται την Τετάρτη με το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Φλοίσβο. Την Πέμπτη θα κάνει ντεμπούτο το Αρκάδι κόντρα στον Φλοίσβο, την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ και το Σάββατο θα δώσει το τελευταίο ματς κόντρα στον οικοδεσπότη Ιωνικό.

Να σημειώσουμε ότι θα προχωρήσουν οι 2 πρώτοι του ομίλου, οι οποίοι στη συνέχεια θα διασταυρωθούν με τον Πανερυθραϊκό και τον Μίλωνα, με στόχο την πρόκριση στο φάιναλ-4. Εκεί όπου ήδη βρίσκονται ο Πήγασος Πολίχνης και η Κομοτηνή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ Δ’ ΟΜΙΛΟΥ
(Σελεπίτσαρι Νίκαιας)


Τετάρτη 16 Μαρτίου
21.00 ΑΕΚ – Φλοίσβος


Πέμπτη 17 Μαρτίου
18.00 Ιωνικός – ΑΕΚ
21.00 ΟΚΑ Αρκάδι – Φλοίσβος


Παρασκευή 18 Μαρτίου
18.00 ΑΕΚ – ΟΚΑ Αρκάδι
21.00 Φλοίσβος – Ιωνικός


Σάββατο 19 Μαρτίου
13.00 Ιωνικός – ΟΚΑ Αρκάδι

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Κυριακή 20 Μαρτίου
20.00 Δ1 – Πανερυθραϊκός (Σελεπίτσαρι)
20.30 Μίλωνας – Δ2 (Μίλωνα)

 

Η ΕΟΠΕ ανακοίνωσε την αναβολή των αγώνων του Δ’ Ομίλου των Εφήβων του Αρκαδίου

Παράταση θα πάρει η πρεμιέρα των Εφήβων του Αρκαδίου στην προημιτελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος βόλεϊ, λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, για 10-13/3/2022 είχε προγραμματιστεί η έναρξη του Δ’ Ομίλου στο κλειστό Σελεπίτσαρι της Νίκαιας, αλλά η πανδημία είχε διαφορετικά σχέδια. Όπως ανακοίνωσε και η ΕΟΠΕ από 9/3/2022 το βράδυ, οι αγώνες του Δ’ Ομίλου αναβάλλονται για υγειονομικούς λόγους: «Σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β1 της Ειδικής Προκήρυξης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αγοριών Κ 21-Κοριτσιών Κ 20 αγων. περ. 2021-2022 οι αγώνες του Δ’ Ομίλου της Προημιτελικής Φάσης της Β’ Φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Αγοριών Κ21 ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ για υγειονομικούς λόγους».

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΓΟΡΙΩΝ Κ21

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ (Σελεπίτσαρι Νίκαιας)

1η αγωνιστική

ΑΟ Ιωνικός – ΟΚΑ Αρκάδι
ΑΕΚ – ΑΟ Φλοίσβος

2η αγωνιστική
ΑΟ Ιωνικός – ΑΕΚ
ΟΚΑ Αρκάδι – ΑΟ Φλοίσβος

3η αγωνιστική

ΑΕΚ – ΟΚΑ Αρκάδι
ΑΟ Φλοίσβος – ΑΟ Ιωνικός

Ημιτελική Φάση Γ’ και Δ’ Ομίλου 
 Γ1 – Δ2
 Δ1 – Γ2