Γιόρτασε… οικογενειακά την έλευση του νέου έτους το Αρκάδι 2022

ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ

   Ο μεγαλύτερος σύλλογος του Ρεθύμνου, ο ΟΚΑ Αρκάδι γιόρτασε οικογενειακά την έλευση του 2022, συμπληρώνοντας ταυτόχρονα 46 χρόνια ζωής. Στο κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» συγκεντρώθηκαν όλα τα τμήματα που καλλιεργεί και οι εκπρόσωποι του (προπονητές – αθλητές), καθώς και ο Πρόεδρος, Νίκος Προβιάς και τα μέλη του Δ.Σ., ανταλλάσσοντας ευχές για τον νέο χρόνο.  

  Παράλληλα, στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου, Δημήτρης Λαχνιδάκης και ο πατήρ Νικόλαος Νικηφόρος. Η τύχη χαμογέλασε στην προπονήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Λιάνας Γεωργοπούλου, η οποία βρήκε το φλουρί της βασιλόπιτας. 

   Μάλιστα, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Προβιάς, πήρε τον λόγο και μίλησε για το Αρκάδι, την εμπιστοσύνη του για τη δουλειά που πραγματοποιείται σε όλα τα τμήματα, την αισιοδοξία του ότι στα επόμενα χρόνια θα βγει κάποιος πρωταθλητής, την αντικατάσταση του ταρτάν στο ΔΑΚ Γάλλου και φυσικά το «σπίτι» της ενόργανης, το οποίο τόνισε πως θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι. «Βρισκόμαστε στον μεγαλύτερο αθλητικό όμιλο του νομού και σ’ έναν από τους μεγαλύτερους Κρήτης και σίγουρα έναν από τους ιστορικότερους στην Ελλάδα. Εκτιμώ ότι πολύ σύντομα (στα επόμενα 2-3-4 χρόνια) θα έχουμε πρωταθλητές μέσα από την ομάδα που έχει ήδη δημιουργηθεί της ενόργανης. Στο μπάσκετ είμαστε ο κορυφαίος σύλλογος σε νίκες στο νησί μέσα από τα γυναικεία τμήματα. Στο βόλεϊ έχουμε στα σκαριά έναν αθλητή που έχει ενσωματωθεί στα εθνικά κλιμάκια, ενώ τροφοδοτούμε με αρκετές αθλήτριες και την ομάδα του Ν.ΟΠΕΡ που εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στην Α2. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο τρέχον πρωτάθλημα οι έφηβοι του Αρκαδιού είναι αήττητοι. Στην πάλη έχουμε σιγά-σιγά ξανά αξιόλογες επιτυχίες με αθλήτριες που έφτασαν στην Εθνική ομάδα ενώ είμαι πολύ χαρούμενος που μπαίνω στο κτήριο της πάλης-άρσης βαρών και βλέπω τον ανανεωμένο φωτισμό αλλά και αίθουσες γεμάτες από αθλητές. Το ίδιο ισχύει και για την Άρση βαρών. Στον στίβο η δουλειά των προπονητών αποδίδει έχοντας δημιουργήσει πολυάριθμες ομάδες που αυξάνουν τον συναγωνισμό. Μάλιστα εδώ θέλω να σταθώ και να πω ότι εισηγηθήκαμε στη ΓΓΑ την ανανέωση του ταρτάν στο ΔΑΚ Γάλλου και με χαρά βλέπω ότι μέσα στο α’ εξάμηνο του 2022 θα έχουμε εξελίξεις με την αντικατάστασή του. Τέλος, άφησα τελευταίο το μεγάλοπνοο έργο που παίρνει σάρκα και οστά στο Πανεπιστήμιο Κρήτης. Καταφέραμε και δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις να δημιουργηθεί το σπίτι της ενόργανης γυμναστικής, κάτι που φάνταζε ένα άπιαστο όνειρο πριν από μερικά χρόνια. Καθημερινά βρισκόμαστε στον χώρο όπου γίνονται τα έργα μαζί με τον Τεχνικό διευθυντή του τμήματος της ενόργανης του συλλόγου κ. Σπύρο Ελευθερόγλου και εκτιμούμε ότι ως το καλοκαίρι το έργο θα έχει αποπερατωθεί».