Εθελοντική συμμετοχή των παίδων του ΟΚΑ Αρκάδι βόλεϊ στο 7th Golden Age Gym Festival 2020 Rethymno

Την Κυριακή 3 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η λαμπρή τελετή έναρξης του “Golden Age Gym Festival”, μία πανευρωπαϊκή  διοργάνωση Γυμναστικής για Όλους. Μια διοργάνωση που εμπνεύστηκε ο πρόεδρος του σωματείου μας Νίκος Προβιάς και στηρίζει ένα μεγάλο δίκτυο εθελοντών μέσα σε αυτούς και οι μικροί αθλητές του τμήματος βόλεϊ.

Αρχικά το Σάββατο τα παιδιά υπό τις οδηγίες της Λιάνας Γεωργοπούλου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια, συμμετείχαν σε μια πρόβα της τελετής.

Την Κυριακή συγκεντρωθήκαμε 25 αθλητές και οι αθλήτριες με τους προπονητές Αντωνάκη Μανώλη, Σταυρουλάκη Βαγγέλη, Χαραλαμπίδη Παύλο, Αστρινάκη Στέλιο και Πετράκη Στέλιο στην πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη για να συνοδεύσουμε τις ομάδες με τα ταμπελάκια και τις σημαίες τους στην πλατεία των Μικρασιατών όπου και άρχισε η τελετή έναρξης.

 Τα παιδιά μας ευχαριστήθηκαν την διαδικασία της επικοινωνίας με τις 16 αποστολές των ομάδων, αλληλεπίδρασαν θετικά με άλλους ανθρώπους δείχνοντας εμπράκτως την θετική τους ενέργεια και σίγουρα απόλαυσαν κάθε στιγμή. Εξάλλου δήλωσαν εθελοντικά την συμμετοχή τους και η προσφορά είναι ένα από τα μαθήματα που πήραν από την ομάδα μας ελπίζοντας ότι ήταν μια αξέχαστη θετική εμπειρία.