Εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη του Βαγγέλη Λάριου την Κυριακή 19 Μαΐου 2024 στον Δημοτικό Κήπο

Eθελοντική Αιμοδοσία στη μνήμη του Βαγγέλη Λάριου που έχασε τη μάχη με τη λευχαιμία, ενός εξαιρετικού αθλητή άρσης βαρών, αγαπητός απ΄ όλους τους συναθλητές του.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί  την Κυριακή, 19 Μαΐου 2024 στον Δημοτικό Κήπο Ρεθύμνου, τις ώρες 10.00 – 13.00, την ίδια στιγμή όπου μικροί και μεγάλοι λάτρεις των αγώνων δρόμων θα συμμετέχουν στο μεγάλο αθλητικό γεγονός της πόλης, στον 14ο Γύρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Μία δράση που χαρίζει ζωή κι ελπίδα από το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου και του Ομίλου Κλασικού Αθλητισμού ΑΡΚΑΔΙ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Ρεθύμνου “Δότες Ζωής” , την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Π.Ο.Σ.Ε.Α., τον Σύλλογο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ – Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο θα γίνονται εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Η δωρεά μυελού των οστών χαρίζει ζωή σε άτομα που πάσχουν από λευχαιμία και από πολλές άλλες αιματολογικές ασθένειες.