Ένας πρωταθλητής Ευρώπης στο «σπίτι» της γυμναστικής του ΟΚΑ Αρκάδι

Δεν έχουν περάσει παρά μερικές εβδομάδες από το άνοιγμα των θυρών του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου του ΟΚΑ Αρκάδι και ήδη άρχισαν να εμφανίζονται σταρ της ενόργανης γυμναστικής.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης του 2020, Matvei Petrov, επισκέφθηκε το «στολίδι» της ενόργανης γυμναστικής στον χώρο του Πανεπιστημίου Κρήτης, με τον πρόεδρο του ΟΚΑ Αρκάδι Νίκο Προβιά, καθώς και τους νεαρούς αθλητές-τριες να τον υποδέχονται με χαρά και υπερηφάνεια. Ο Petrov είναι από τους καλύτερους αθλητές της γενιάς του, έχοντας κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στον Ίππο με λαβές, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με 14.566 βαθμούς, αποτελώντας παράδειγμα για πολλούς αθλητές-τριες του χώρου.

Μάλιστα, τα παιδιά του Αρκαδίου θα τον έχουν δίπλα τους να τα εμπνέει και να τους δίνει κίνητρα, καθώς προπονείται μαζί τους καθημερινά, ενώ τα καθοδηγεί κατά τη διάρκεια της προπόνησης τους, δείχνοντας και μερικά από τα μυστικά της γυμναστικής. Επίσης, δήλωσε ότι βρίσκει φανταστικό το νέο γυμναστήριο και ότι το Ρέθυμνο είναι μαγευτικό ως πόλη, ενώ υποσχέθηκε ότι θα επιδιώξει στο μέλλον να έρθει με τους αθλητές που προπονεί στην Τσεχία για προετοιμασία στο μέλλον.

Πηγή: https://www.goodnet.gr/news-item/enas-protathlitis-europis-sto-spiti-tis-gumnastikis-tou-oka-arkadi.html